INSPIRATIE

Feestverlichting voor winkelcentrum

sfeervolle versiering

Kunststof met mogelijkheden

Op zoek naar professionele feestverlichting voor uw winkelcentrum? Wij leveren de mooiste modellen! Onze feestverlichting is gemaakt van kunststof frames. Dankzij het unieke uiterlijk is het ook overdag mooie versiering. De frames zijn voorzien van zuinige LED verlichting. Daardoor is het verbruik tot 80% zuiniger dan andere feestverlichting. 

Niet alleen voor de winter hebben wij kerstverlichting. Ook voor de zomer is er mooie versiering voor een winkelcentrum. Denk bijvoorbeeld bloemen en dieren.

Overdag mooi

Kunststof frames zodat het ook overdag mooi is

Eigen (huis)kleur

Naast standaard wit, in meerdere kleuren te produceren

Duurzaam

Gemaakt van Recyclebaar materiaal 

Laag gewicht

Lichte frames voor licht montage werk

Weerbestendig

Geschikt voor binnen en buiten 

Makkelijk

Makkelijk ophangen, aansluiten en opbergen  

 Catalogus

Keuze uit vele modellen en maten!

Vraag onze catalogus met kunststof mogelijkheden aan:

 

Winkelbeleving

Maatwerk feestverlichting voor uw winkelcentrum

Breng sfeer in het winkelcentrum voor unieke winkelbeleving! Een uitstekend middel om klanten naar winkels te trekken. Door het aanbrengen van mooie feestverlichting is voordeel tegen online shoppen te realiseren. Onze professionele feestverlichting kan op maat van het winkelcentrum worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan lichtgordijnen bij de ingang of ijspegel verlichting langs de dakranden.

Veel van onze decoratie is niet alleen als kerstverlichting te gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen die meer als sfeerverlichting worden gezien. Daardoor kan deze decoratie voor langere tijd blijven hangen. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

 advies

Neem contact op voor advies!

De mooiste feestverlichting voor uw winkelcentrum

 

winkel

Kijkje in onze online winkel?

In onze online winkel is standaard feestverlichting te vinden. Denk aan lichtgordijnen, motieven en ijspegel verlichting.
Vraag onze catalogus aan met het hele assortiment voor winkelcentra.

contact

TELEFOON

+31 (0)6-27027824

MAIL

info@malideco.com

022051

CONTACTFORMULIER

5 + 9 =

DEALER WORDEN

Is uw bedrijf actief in decoratie of installatie? Ziet u kans om producten van ons op te nemen in uw assortiment en vaker bij uw klanten aan te bieden? Schrijf dan nu in en wordt dealer van onze producten!